#SuomiKuntoon – kertarysäyksellä

Suomen kansa halusi eduskuntavaaleissa, että Suomea luotsaamaan pitää saada talousviisas. Kukas tietenkään pestiin olisi parempi kuin yritys- ja sijoitustoiminnalla rutosti rahaa tehnyt Juha Sipilä. Sipilä käytännössä persoonana jo käänsi Keskustapuolueen kannatuksen nousuun ja lopulta huimaan vaalivoittoon.

Kehutaan nyt siis hetki Sipilää! Sipilä on mainio mies. Hän ei halua selvittää hallitusohjelmansa lainmukaisuutta, niitähän aiemmat hallitukset on miettinyt liikaa ja talous polkee paikallaan liiasta pohtimisesta. Hän ei halua tehdä leikkausten vaikuttavuusarvioita, koska nyt on aika toimia eikä miettiä toisin kuin edellinen hallitus. Sipilä on niin reipas, että väittää pokkanaamalla, että lisäämällä työttömien määrää itse asiassa lisätään työllisiä. Kyllä tulee Suomi Kuntoon!

Kyllä sitä työtä toden totta löytyy kun Sipilän hallitus on tehnyt neljän vuoden istuntonsa. Siitä jäävä paskakasan, hyvinvointiyhteiskunnan rauniot, kun korjaa, löytyy tekemistä vaikka kuinka monelle. Perseestä vain on se, että Sipilä kumppaneineen on jo turvannut omaisuutensa ja he voivat painua muille maille nauttimaan Pina Coladaa, kun loput kansasta jää luomaan heidän aikaansaamaansa lantakasaa. Surullisinta on, että tuhot jotka Sipilän hallitusohjelma saa aikaan jättää monta sukupolvea vaihtoehdottomuuteen ja köyhyyteen, josta ei omin voimin ponnistella pinnalle.

Toki, aina löytyy joku satunnainen ryysyläinen joka onnistuu tiensä huipulle tekemään ja näitä sitten nostetaan mediassa ylös, jotta muu kansa saisi käsityksen, että oman tahtotilan puutteesta kaikki onkin ollut kiinni. Ja kun uskot näitä median tekemiä nostoja köyhyydestä rikkauksiin nousseista, et enää ole valmiina kapinoimaan hallituksen ja median ylläpitämää rakenteellista väkivaltaa, jolla sinut pidetään talkoissa rikkaiden etuoikeuksien lisäämiseksi.

Edellä mainittuun on apu. Se on radikaali ay-liike. Se yhdistää maamme palkansaajista n. 75%. Sen vaikuttavuus on luonnollisesti koko kansaankin nähden merkittävä. Liittojen jäsenyys tuo turvaa niin itse jäsenille, heidän lapsilleen kuin perheenjäsenille muutenkin. Se tuo suunnitelmallisuutta, toimeentulon vakautta ja varmuutta. Siksi eduskuntavaalien tuloksella ei tulisi olla niin suurta merkitystä kuin nyt annetaan ymmärtää. Eduskuntavaaleissa ääntänsä käytti 70% äänioikeutetuista. Kaikista äänioikeutetuista oikeistopuolueita äänesti noin 43%:a. Siksi ay-liikkeen tulee ottaa sille kuuluva valta ja ajaa työväenluokan asiat väkisin kuntoon. Sen ajamaa politiikkaa tukee kansasta huomattavasti merkittävämpi osa kuin oikeistopuolueita! Turha sovinnaisuus ja sovittelevaisuus on oikeasti myönnytystä pääomien hallitsemille markkinoille ja siitä suomalaisen ay-liikkeen tulee päästä eroon välittömästi, jotta hyvinvointiyhteiskunta on pelastettavissa!

Kaikella rakkaudella J. Tuomiovaara

Mainokset

One thought on “#SuomiKuntoon – kertarysäyksellä

  1. Jospa Suomessa olisikin Yhdistynyt Työväenluokka niin kaikki olisi hyvin! Nyt kymmenittäin tarpeettomia pieniä työvöenpuolueita, skpt, demarit, vasemmistoliitto, sitä ja tätä, jotka kaikki kilpailevat keskenään. Suomessa ei ole muuta yhdistynytta kuin kapitalistinen oikeisto ja siksi täällä leikataan…kohta…

    JPWuorikoski

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s