Vieraskynä – Niina Koivuniemi

Vieraskynä -otsikolla julkaistaan satunnaisesti, säännöllisesti ja tai hyvin epäsäännöllisesti Liitto X:n tilaamia tai toivomia tekstejä, joiden katsomme sisällöllisesti tahi edustamansa tahon vuoksi edistävän yhtenäisen työväenluokan syntyä. Tässä vuorossaan toinen Vierakynä -blogi.Tällä kertaa ansioituneesti tykittää PAMin varapuheenjohtaja sekä järjestöjohtaja (sääntöjen mukaan liiton hallituksen puheenjohtajan henkilökohtainen varajäsen, eli LHPJHVJ) Niina Koivuniemi, olkaa hyvät!

Hullut, tyhmät vai hyvät näyttelijät SSS-miehet?

Lauantai 12.9.2015 matkustan junassa kohti Helsinkiä, joukkojen aktivointia.

Vieraskynäilen tässä matkalla.

Voi veljet, mikä viikko?

Maanantaina SAKn hallituksessa istuimme onnellisen tietämättöminä tulevasta pommista.

Sipilä on luvannut ay-liikkeelle kaksi tärkeää asiaa, joihin hänen hallitus ei puutu:

  • yleissitovuus
  • ja ay-jäsenmaksujen verovähennysoikeus

Luulin että miehen sanaan voi luottaa. Yhtä hyvin hän olisi voinut rehellisesti sanoa totuuden siitä mitä oikeasti ajattelee:

”Iskemme koko ay-liikkeen alas ja teemme suomeen niin matalat palkat, että ne kilpailevat kohta jo kehitysmaiden palkkojen tasolla. Ajamme työnantajakaartia jo vuosia piinanneen punakoneen niin ruosteeseen ettei sitä millään rasvalla käyntiin laiteta, nih ettäs tiedätte, hä hä hää!”

Tiistaina sitten kävi toteen sanonta; Kepu pettää aina! Sipilän hallitus iski yleissitovuuteen. Eikä vain työehtosopimuksiin vaan järjestäytymisvapauteen yrittäen säätää pakkolain.

Sipilän hallitus yrittää ”pelastaa” Suomen, ottamalla rahat köyhiltä pois.

Sain puhelun yrittäjältä. Tämä lupasi maksaa sunnuntait ja ylityöt, kaikki tessin mukaan, ja hyvin mennessä jopa paremmin. Ei onnistu, jos tämä Sipilän laiton pakkolaki menisi jostain syystä läpi. Sipilästä tulisi pohjoismaiden ensimmäinen diktaattori! Kim Jong Sipilä, from North Finnish Land!

Keskiviikkona annoin haastatteluja Prismasta, vihaisten myyjien keskeltä. Nekin jotka yleensä ovat rauhan kannalla, olivat nyt valmiita taisteluun. Samana iltana Hämeenlinnassa tapasin aktiiveja ja suunnittelimme vastatoimia.

Torstaina tiedotin sairaskarenssiin koskevasta Sipilän lanseeraamasta sairasepidemiasta. Illaksi menin vartijoiden tilaisuuteen Tampereelle. Kiihtyneet vartijat huusivat minulle, koska Niina ME marssitaan?

Perjantaina istun taas SAKn hallituksessa vihaisten työtovereiden keskellä. Sai Sipilä meidät ainakin SAKssa samaan rintamaan, jos tästä kaaoksesta jotain hyvää pitää löytää.

Perjantaina julistimme sitten oman puolustussotamme ensimmäisen vastaiskun, 18.9.2015 ay-joukot valtaavat Helsingin rautatientorin.

Meillä on viikko aikaa tehdä ensimmäinen aalto. Ellei Sipilä peruuta pakkolakia ja leikkauksia, lisää seuraa!

Ja nyt lauantaina menen Helsinkiin suunnittelemaan luottamusnaisten ja miesten kanssa lisää actionia.

Minun elämäni aikana, ei tällaista sotaa ole käyty. Kaikkia työläisiä tarvitaan. TOVERIT nyt jos koskaan kaikki taistelemaan, perjantaina rautatientorilla tavataan!

Niina Koivuniemi, PAMin järjestöjohtaja

cropped-liittox2.jpg

Mainokset

3 thoughts on “Vieraskynä – Niina Koivuniemi

  1. Aivan tolkutonta ja älytöntä tekstiä. ”Iskemme koko ay-liikkeen alas… … jos tämä Sipilän laiton pakkolaki menisi jostain syystä läpi. Sipilästä tulisi pohjoismaiden ensimmäinen diktaattori! Kim Jong Sipilä, from North Finnish Land!” Niina Koivuniemellä ei ilmeisesti ole alkeellisintakaan käsitystä parlamentaarisesta demokratiasta. Eikä tässä vielä kaikki, sama ihminen uhkailee slush-laisia fyysisellä väkivallalla.

    Liked by 1 henkilö

  2. Nyt pitäisi kirjoittajan saada lääkitys kondikseen. ”Taistelemaan” ”Toverit”. ”Laiton pakkolaki” ?? mikä se semmoinen on, onneksi vielä lainsäädäntövalta on eduskunnalla hallituksen esityksen perusteella. Heheheh, voiko kirjoittaja olla ammattitaidottomampi, ei varmaan. Yleensä tämä AY-väki ei todellakaan ole penaalin terävimpiä kyniä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s