Info

Mira-Yks likka Auer

Yks likka on kerran purkanut purkamalla itse työsuhteensa ja kerran kerrassaan kun hän oli eräänlaisen yrityksen luottamusmiehenä – hänen työsuhteensa purettiin purkamalla.

Yks likka on myös saanut kerran kerrassaan potkut YT -neuvotteluissa, mutta ne potkut kyllä sitten peruttiinkin perumalla.

Liikkeen luovutuksella hänet siirrettiin yrityksen omilta listoilta vuokrafirmaan, mutta sekin kyllä peruttiin perumalla.

Yks likka tahtoo usein esittää työjärjestyspuheenvuoron, että ”kuinkas tämä nyt siis menikään?”

Yks likka tahtoi pienenä pelastaa maailman ja yks likka sitä yrittääkin edelleen.

Mira kukkahattu

Mikko Ruokonen, eli Perus Suomalainen työmies Haukka-Ryhänen

Ryhänen on perus Suomalainen duunari. Hänelle tärkeitä asioita elämässä on perhe, työ ja harrastukset. Perus Suomalainen mies juo kaljaa, Ryhänenkin juo kaljaa jos siltä tuntuu. Mutta mitä tarkoitetaan perus Suomalaisella miehellä? Tavallista, normaalia, keskiverto ihmistä..?

Onko Ryhänen sittenkään ihan perus Suomalainen mies? Ryhänen ei nimittäin mm. syö makkaraa. Hän syö kanaa ja rahkaa, koska Ryhänen bodaa. Vahvan vartalon lisäksi Ryhänen haluaa myös vahvan ammattiliiton. Ja sitä varten hän on lähtenyt mukaan ammattiyhdistystoimintaan.

Ryhänen on nähnyt miten duunaria kohdellaan epäoikeudenmukaisesti ja miten työnantajat käyttävät valtaansa väärin. Hän halua myös auttaa heikommassa asemassa olevia omalla panoksellaan. On muutamia asioita mitkä saavat Ryhäsen verenpaineen nousemaan. Näitä ovat Itsekkyys, välinpitämättömyys ja ahneus. Varsinkin rahan ahneus mitä kapitalistit vaalivat duunarin kustannuksella.

Ryhänen on myös suvaitsevainen. Hän on jopa niin suvaitsevainen, että suvaitsee kommareita, anarkisteja, demareita ja jopa viher-vassareita.

Ryhänen ei itse omista minkään puolueen puoluekirjaa. Hän kannattaa ja tukee kaikkia työväen puolueita taistelussa kapitalisteja ja porvareita vastaan. Ryhänen ei ole marinoitunut kabineteissa ja isoissa kokouksissa. Hän ei välttämättä tunne kaikkia kokousteknisiä nyansseja ja pykäliä. Ehkä siksi hän sanookin asiat suoraan ja välillä töksäyttäen.

Koska hän tulee kabinettien ulkopuolelta, niin hän haluaa sanoa asiat siten, että siellä työpaikkojen kahvipöydissäkin ymmärretään mistä on kyse. Samaten hän haluaa tuoda julki sen mitä siellä työpaikan kahvipöydissä jutellaan liiton asioista sekä muista duunaria ja perheellisiä koskevista poliittisista päätöksistä.

Työväenluokan asialla
Työmies Haukka-Ryhänen

Mikko vatuloi

Joonas Tuomivaara = J. Tuomiovaara

Joonas Tuomivaara on ihminen, joka näki Liitto X:n perustamisen aikoihin unta Liitto X:n neljästä jäsenestä. Unessa kaikkien maskuliinisempien jäsenten nimet olivat muuttuneet Jouneiksi ja sitten oli vielä se Yks likka. Joonaksella on mitä ilmeisimmin liikaa patoumia, mutta myös aivan liikaa vastuita (pelkuruutta), jotta asiat voisi ilmaista niin kuin ne ovat.

Tuomiovaara on siis Joonas Tuomivaaran alter ego. Tuomiovaara on rääväsuinen (ainakin luojansa mielestä), jonka kautta Joonas toivottavasti päässee helvetillisistä patoumistaan. Tuomiovaara edustaa arvomaailmaltaan täysin työväenluokkaista taistelutahtoista hyväntekijää, joka siis ainoastaan pyrkii sanomaan asiat niiden oikeilla nimillä. Tuomiovaarasta nimenä sen sijaan on kiittäminen Helsingin Sanomia.

Joonas kaiteen yli

Niko Ravattinen

Anarkosyndikalisti.


Isto  ”Setä” Yrjönen

Setä vetäytyi LiittoX toiminnasta jouluna 2016, oltuaan jo pidemmän aikaa kirjoittamatta. Sedän toiminta jatkuu edelleen muissa kanavissa, edunvalvonnan puolella.

Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen liittox@gmail.com

Mainokset

4 thoughts on “Info

 1. Cossu. Määränpää sitoo luovan ajatelun. Ehkä parempi on kun on vain päämäärätön ja hyvät arvot, kuten ne ennen käsitettiin. Olisiko aika ajatella jotain muuta kuin vasen, oikea ja politiikka tai talous, neliulotteisesti kuten maailmakin on. Asiat olisivat hyvin, jos ei olisi uskontoa, valtaa, ja rahaa, vain suuri solidaarisuus.
  Sitoutuminen muun kuin rauhaisan tasapainon hakemiseen on tuhoon tuomittu. Ihmiskunnan olisi aika keskittyä siihen, miten kykenevät yleensäkin elämään kestävästi palneettaa ja elämään kunnioittaen. Ehkä pieni mallin ottaminen maailman kehittyneimmältä kulttuurilta – esim. Eteläamerikan alkuasukkailta olisi paikallaan.

  Heillä homma pyörii, pyörinyt jo tuhansia vuosia ja kuvien perusteella he hymyilevät paljon. Olen nihilisti, koska tämä yhteiskunta on jo nähty ja se ei toimi, vaan ongelmat lisääntyvät exponentiaalisesti. Ihmisen luomat järjestelmät ovat karanneet käsistä ja nämä ’skynetit’ toimivat ihan miten sattuu, ilman että niistä on mitään hyötyä. mm ilmastokauppa . Liian suuri hallittavaiksi ja lopetettavaksi. Kumminkin hyödytön. Ihminen ei hallitse omia järjestelmiään.

  Yritän sanoa yksinkertaisesti, että päämärä sitoo keinot ja joudut luomaan lopulta järjestelmän, olemalla vain ’oikeamielinen’ olet ratkaissut jo kaikki ongelmat teoriassa ja olemalla järjestelmällinen, kykenet hoitamaan ongelmat ne kohdatessasi. Jos taaseen sitoudut johonkin päämäärään, sinulle jää rajattu määrä keinojakin, ettei keinosi sodi päämääräsi vastaan., ja se taas tarkoittaa, ettet voi olla enää luovasti, vaan alat kompuroida itseesi ja järjestelmääsi. Anarkia on minun mielestäni kaoottinen järejestys ilman päämäärää ja sill on vain loputon jatkuvuus.. Nykyisin anarkisti ei ole ylevä aate, kuten silloin punkaikoina. Nyt sekin on hallitusten haukkuma nimi oikeamieliselle ajattelulle. Tai no…

  Tykkää

 2. Hei
  1. Venäjällä ei ole vahvaa vasemmalla vastustusta. Party Zjuganov – rasistinen.
  Miksi näin?
  Vastaus.
  . Dial google sivusto venäläinen ”Sotši Dargins” tulee ulos paikalle Pietarin haara puolueen Zyuganov rasistinen herjaus artikkeli ärsyttävää etninen Dargin nimeltään ”Kuinka Venäjän Kaukasuksen”
  Huolehtia, että Nogai aro (jossa Neftekumsk ja Etelä Sukhokumsk) venäläisten jälkeläisiä kolonialisteja (jotka Bole kuin alkuperäiskansojen Nogai) tulee pienemmäksi kuin Dargins
  b. dial hakusivua Yandex ”Magomedov raitiovaunu” tulee ulos Venäjän panetteleva Caucasophobia
  C. toimipaikat lähes Zyuganov puolueen sanomalehti ”Neuvosto-Venäjälle”, ”kavkazofobskaya artikkeli valkoihoinen harjun ongelmia”

  2. Venäjän fasistit vallassa – Zhirinovsky, ministeri Tkachev esimerkkinä
  Fasistit Venäjältä joskus kuin evrosoyusche valta Yhdysvalloissa, fasisti Aleksei Navalnyi vuonna 2008 ehdotetaan päätettäväksi tšetšeenien ja Ingusian ghetossa

  3. Olkaamme edistää ajatusta. Seychs lähes kaikkialla maailmassa valtion antaa henkilölle 100% joukko kansalaisoikeuksien saavutettuaan tietyn iän. On tarpeen purkaa keskiaikainen vanhentunut. Oikeudet olisi sidottu kehitystason ja apuraha

  4. käytettävissä olevia tietoja alueella St. Peterburga, Bryansk alue kulunut perustuslain vastainen määräys (AKP), jonka mukaan yöllä on kielletty olemasta kadulla ihmiset alle 18 (!) Vuotta. Tämä on ristiriidassa peruslain Venäjä – perustuslain, 27 artikla vapaata liikkuvuutta. Lisäksi: 1. Nykyisen lainsäädännön ihmisillä on oikeus aloittaa työt iässä 14, harrastaa seksiä 16 vuotta, käyttämään julkista liikennettä 7 vuotta. Lähemmin näemme, että: – laki ei kiellä osa-aikaisesti yksityisellä, kuten esimerkiksi auttaa putkityöt tai perustamalla atk-laitteet. AKT estää täytäntöönpanoa vakituisessa työsuhteessa tai osa-aikaisesti, koska on mahdollista palata asuinpaikan osa-aikatyöhön milloin tahansa päivän – AKP estää seksuaalinen ja henkilökohtaisen elämän kansalaisten, koska laissa ei ole säännelty, mihin aikaan olisi tekoja läheisyyttä, säädösten läheisyyttä saa tehdä milloin tahansa, missä tahansa asunnossa, vastaavasti, ei voida säännellä tuotto kokouksesta – Kansalaisilla on oikeus käyttää julkista liikennettä, kauan ennen 18 vuotta, vastaavasti, estää paluu AKP asuinpaikka on hyvät liikenneyhteydet. Ja jos kaukojunien saapuvat kaupunki asuinpaikan kansalaisen yöllä? 2. Monet kansalaiset joutuvat auttaa iäkkäitä sukulaisiaan, joita liikutetaan kaupungin läpi 3. vieraspaikkakuntalainen kansalaiset palaavat usein yöllä hostellissa kaupungin tutkimuksessa natiivin siirtokuntien 4. kansalaisten muodostunut negatiivinen kuva poliisin ja valtion kokonaisuutena (riski, että nuoret protesti voi mennä ääri yhteisö) 5. Syrjintä edistää mielisairaudesta, pahentaa sosiaalisia ongelmia voi olla tekijä masennuksen ja itsemurhien rikoksista 6. kansalainen ei ole velvollinen katsella, on tuntikausia voidakseen käyttää. Joten tämä on räikeä kansallisia ja kansainvälisiä. 7. Lisäksi se on vastoin Venäjän federaation hyväksyi kansainvälisen yleissopimuksen kansalaisoikeuksia ja poliittisia oikeuksia – Artikkelit 2,7,9,10,12,17 sopimus (vuodesta 16 vuotta, ihmisillä on oikeus yksityisyyteen), 18,21,22, 26 Ole hyvä jakaa, kirjoittaa YK ihmisoikeustuomioistuimessa, Venäjän presidentti, Venäjän syyttäjälle, Venäjän federaation tutkintakomitea

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s